Menü
Landgestüt Celle

Grey Top

by Graf Top - Singular Joter I - Calypso II pedigree
VideoVideo

consulting and order

Details

  • 850,-
  • fresh semen

  • grey

  • 2007

  • 17 hands 1 inch

  • 2010: 125,48/3./25;
    DI: 113,40/5.;
    SI: 128,98/2.
  • Lonzi,Emiliano I 56043 Fauglia-Pisa, Via di Pugnano, 9
  • EU-insemination station Adelheidsdorf
The well sized and enormously expressive Grey Top is characterized by a true-to-type face and an almost perfect frame. His movement escalates and impresses from walk through trot and into the canter. The power of this movement gives Grey Top unlimited potential in the jump. As a great technician with a lot of talent he plays with the heights and is undeterred at any obstacle.

In the 2013 competition season, Grey Top was in top form and won jumping horse competitions up to the medium level. With scores up to 9.0 he qualified for the Hannoverian Jumping Horse Championship as well as multiple times at the Federal Championship.
In 2016 he entered up to the high level and convinced all of his ability with successful placings in the 1.50 meter.   

Grey Top – Motivation, type and talent!
BREEDING VALUE JUMPING 155
Graf Top HannBraun
Graf Grannus HannRappe
Grannus HannRappe
Goldmädel HannRappe
Capries HannBraun
Calypso II HolstDunkelbraun
Geri HannSchimmel
Silver Dream HannSchimmel
Singular Joter I BRA.Rpf.Braun
Silvestre HolstBraun
Ravella HolstDunkelbraun
Campanile HannSchimmel
Calypso II HolstDunkelbraun
Goldine HannSchimmel

Nachkommenleistung Zucht

Verdener Auktionspferde

gekörte Söhne

Für Hannover registrierte Nachkommen 535
eingetragene Zuchtstuten 78
davon Staatsprämienstuten bzw. Anwärterinnen 32
Fohlen in Fohlenauktionen 14
Reitpferde in Eliteauktion 6
Reitpferde in Reitpferde-Auktionen 25
Zuchtstuten in Zuchstutenauktionen
vom hannoveraner Verband gekörte Söhne 6
davon ins hannoversche Hengstbuch I eingetragen 3

Hannoveraner Zuchtwerte

Top
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Inhalte und dabei das Nutzererlebnis zu verbessern. Mit der Nutzung dieser Website erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies verwenden.
Ok Mehr Informationen